Het begrip veelgestelde vragen of frequently asked questions (FAQ) wordt gebruikt als benaming voor een lijst met vaak voorkomende vragen over een bepaald onderwerp, waarop een antwoord wordt gegeven! Wij hebben voor alle Whispering Secret Events een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of is de uitleg van het antwoord ontoereikend, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om deze alsnog aan ons te vragen.

Whispering Secret is een besloten organisatie die gerund wordt door Britt en Nic Grond (Exceptionnel) en die op geheel persoonlijke manier gehoor willen geven aan de vraag van een bepaald gemis tijdens evenementen. Het is vaak moeilijk om exact te omschrijven ‘wat’ dit gemis precies is, maar uit jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende party’s bemerkten wij steeds meer en meer dat er vraag was dat er een duidelijk gebrek was aan variatie en ontspanning binnen de evenementen branche.

Het dagelijkse leven in de hedendaagse samenleving gekenmerkt door stress, anonimiteit, arrogantie, afgunst en oppervlakkigheid is ondraaglijk voor velen. En net daarom zijn wij op zoek naar JOU… Onze waardeschaal ontmoet in de respons een meer relaxte sfeer, van persoonlijker aard, meer toegankelijker, bescheidenheid en een duidelijke diepgang. Gasten die zich hierin kunnen vinden zijn van harte welkom!

Onze ‘High Xclusive Theme Events’ worden georganiseerd op de meest luxueuze en uitzonderlijke locaties (kastelen en kerken) die uitsluitend bezocht kunnen worden door koppels en single dames. Mannen alleen hebben GEEN toegang tot de feesten van ‘Whispering Secret a.k.a Behind the Mask’. Er moet duidelijk een match zijn tussen man en vrouw.

Whispering Secret organiseert stijlvolle ‘high end dance’ feesten met een vaste dress code voor ‘selective people’. Er worden maximaal 150 tot 350 gasten toegelaten tot onze intieme ‘Behind the Mask’ party’s. Gasten die zich in onze waardeschaal kunnen identificeren en op gepaste manier een bijzondere avond willen beleven met gelijkgestemden zijn van harte welkom op onze ‘Lifestyle Events’.

Alle feesten zullen worden georganiseerd in kastelen en kerken. Een selectie van de verschillende kastelen en kerken worden door ons met de grootste zorg uitgekozen, en voldoen volledig aan de gestelde criteria om het ‘WAUW’ effect te creëren. De locatie van de kastelen en kerken bevinden zich in België, Nederland en Duitsland. Voor meer informatie adviseren wij om ook een kijkje te nemen op de pagina over ‘Locaties’.

De dress code tijdens alle ‘Behind the Mask’ feesten is sexy stijlvol en chique. D.w.z. gepaste kleding in sexy ‘Royal’ sfeer met *masker.

Ladies:
Cocktail jurk – Gala – Broekpak – Jumpsuit – Stijlvolle wetlook (Patrice Catanzaro) + Masker*
Gents:
Black Tie – Mooie pantalon met hemd/ blouse – 2 of 3 delig kostuum/ pak + Masker*

Onze feesten hebben telkens een vast thema en om dit thema uit te dragen verkiezen wij een minimale dress code (masker). Deze dress code is altijd terug te vinden in de redactionele teksten op onze website alsmede social media. Dresscode is geldend voor de gehele duur van het feest, omkleden/ wisselen van kleding is niet mogelijk op lokatie.

AVOND EVENEMENT
*Het dragen van een masker is in het algemeen verplicht en zal bij avond evenementen moeten worden gedragen tot 23:59 uur. Je bent daarna vrij om het masker af te zetten! Watch Out… ‘Your Secret is than Visible’

DAG EVENEMENT
*Het dragen van een masker is bij dag evenementen NIET verplicht maar mag wél gedragen worden.
Voor meer informatie en voorbeelden verwijzen wij naar de pagina over ‘Dresscode’.

Er is GEEN openbare kaartverkoop via een extern verkoopkanaal (3e partij). De kaartverkoop gebeurt uitsluitend door de organisatie en via de website van Whispering Secret. Hiermee is uw privacy gegarandeerd.

Tickets kun je reserveren via de besloten groep van Whispering Secret. Vul volledig het reserveringsformulier in en verstuur deze door op de button ‘SEND’ te drukken. Binnen enkele dagen ontvang je een betalingsbewijs per email om je reservering definitief te maken! Nadat wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen zullen wij ruimschoots voor datum van evenement alle informatie en tickets per reguliere post versturen via PostNL.

Er worden maar een beperkt aantal tickets verkocht, dit is afhankelijk van de grootte per locatie. Je entreeticket is niet zomaar een ticket maar een puzzelstuk. Dit puzzelstuk is uniek en vormt de sleutel om toegang te verkrijgen tot het evenement. Bij binnenkomst GEEN puzzelstuk, dan ook GEEN toegang tot het feest!

Wij beschikken over een beperkt aantal volledig verzorgde arrangementen per evenement. Een arrangement is gebaseerd op basis van 2 personen en omvat 2 entreetickets, en een hotelovernachting (additioneel ontbijt en/of late check-out mogelijk tegen meerprijs). Let wel; Shuttle service is niet inbegrepen maar wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Een shuttle service ‘van hotel naar venue’ v.v., kan tegen een geringe meerprijs vooraf geboekt worden via het reserveringsformulier! Indien men wenst om op de dag van het evenement een shuttle service alsnog te reserveren kunnen de kosten hoger zijn dan in de voorverkoop. Er zullen vooraf gepaste tijden worden ingepland van heen- terugreis.

HEENREIS; De 1ste heenreis van hotel naar venue is om 20:30uur, de 2e heenreis is om 21:00uur.

TERUGREIS; De 1ste terugreis van venue naar hotel is om 1:30uur, de 2e terugreis is om 2:30uur de 3e en tevens laatste terugreis om 3:30uur.

Er worden GEEN gratis gastenlijst plaatsen vergeven voor Whispering Secret evenementen! Alleen ingehuurd personeel (deejay’s, dansers e.d.) die werkzaam zijn tijdens het betreffende evenement mogen hun directe partner accrediteren!

Overig personeel dat het evenement wil bezoeken als gast, en NIET werkzaam is die avond wordt gezien als ‘betalende gast’. Voor hen geldt die avond dan ook dresscode, entree-tickets en de voorwaarden zoals omschreven!

Wij adviseren ALTIJD een externe (doorlopende) reis en/of annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent/ tussenpersoon! Annulering van een arrangement is niet mogelijk (zie ook onze algemene voorwaarden). Wij helpen jullie uiteraard graag bij het bemiddelen ter overname…

Heb je na je betaling en één week voor datum van evenement nog steeds geen post ontvangen van Whispering Secret via PostNL, neem dan zo snel als mogelijk contact op met de organisatie. Je ontvangt dan alsnog een copy van het betreffende puzzelstuk. Er zal dan wél verificatie moeten plaatsvinden aan de entree van de locatie.

Er zijn GEEN lockers aanwezig tijdens de evenementen van Whispering Secret. Er is wél een bewaakte garderobe op locatie! Waardevolle spullen kun je beter in je auto achterlaten of op de ‘persoon’ dragen.

De vaste resident deejays [3] van Whispering Secret (Santito – Sonick – Dennis Christopher) draaien de hele avond vrouwvriendelijke en herkenbare dance music. Sexy Deep House met een vleugje Progressive (oude stijl) zal vanaf begin tot aan het einde te beluisteren zijn. Lekker upliftend en vrolijk dit alles passend binnen het kader dat wij als team willen uitdragen naar een unieke en vooral warme ‘SOUND’. ALLES is anders dan de anderen en deze sound zal in de toekomst kenmerkend zijn voor Whispering Secret.

Indien mogelijk en afhankelijk van de locatie zullen wij proberen het pinnen mogelijk te maken. (Houdt u er wél rekening mee dat bij het pinnen administratie/ pinkosten in rekening gebracht kunnen worden). Wij adviseren altijd om voldoende ‘cash’ mee te nemen!

Er zal een speciale ‘drank/foodkaart’ te koop zijn bij de betreffende cateraar. Op deze kaart(en) staan een aantal coins die de waarde van aankoop vertegenwoordigen. Alle NIET gebruikte coins kunnen na/of tijdens het evenement weer ingewisseld worden bij de cateraar. Je ontvangt dan netjes de NIET gebruikte coins à contant retour!

ATTENTIE: Bij het niet tijdig inwisselen van een drank/foodkaart zal géén restitutie meer mogelijk zijn van de restwaarde! (Inwisselen mogelijk tot max. 15 min na beëindiging van het betreffende evenement).